
Torsdagen den 12 april är ni välkomna till Saluhallen Slakteriet för en kväll då ni får fördjupa er i ”förhållandet” mellan vin och glas. Vi provar goda viner i underbara Riedelglasen där varje kupa är skapad för en specifik stil/druva. Provningen sker med Färna Herrgårds köksmästare & Sommelier Inga-Lena Eriksson. Riedel är ett välkänt begrepp i vinkännarkretsar, bland sommelierer och restauratörer världen över och anses vara marknadens absolut bästa vin- och spritglas.
Tid
Torsdagen den 12 april kl 18.00
Plats
Saluhallen Slakteriet, ingång från gården
Kostnad
250 kr per person (300 kr ej medlem) vilket inkluderar vinprovningen tilltugg. Betalas på plats.
Anmälan
Till inga-lena.eriksson@farnaherrgard.se senast den 2 april.
Väl mött
Slow Food Västerås
/Inga-Lena Eriksson & Hans Johnson