Start | Om oss | Nyheter | Aktiviteter | Information | Utbildningsmaterial om sinnen | Kontakta oss | Verksamhetsberättelser
Välkommen till Grillkurs och grillbuffé

Torsdagen den 23 maj ordnar vi en grillkurs med efterföljande buffé. Det är Bosse och Rojne på Gilla Grilla i Saluhallen som lotsar oss igenom kursen där vi använder så kallade oädla styckningsdetaljer, alltså smakrikare framdelskött, som förr bara användes i långkok. Steak Teaser - nötkött, ekologisk Red & Black Angus från naturbete, Stora Ekeby Kött. Ekologisk kyckling från Hagby fågel. Bakad potatis. Grillade champinjoner i vinägrett. Rotfruktsblandning med morot, palsternacka mm samt hel kålrot eller rotselleri.

Ja, vattnas det inte i munnen nu så ”vet e sjutton”!:-)

Häng med på det här eventet och bli kung vid grillen i sommar! Vi får recepthäfte med hem också! 

 

Tid Torsdagen den 23 maj 2019 kl 17.00 - ca 20.30

 

Plats Gilla Grilla, Innergården, Slakteriet Västerås.

 

Kostnad 600 kr pp som betalas på plats!

 

 

Anmälan Till hans.johnson@telia.com senast den 20 maj!

 

 

Väl mött

Slow Food Västerås

 

Styrelsen/ Hans Johnson