Start | Om oss | Nyheter | Aktiviteter | Information | Utbildningsmaterial om sinnen | Kontakta oss | Verksamhetsberättelser

 

 

Välkommen till Stallet på Schenströmska

Herrgården i Ramnäs

den 5 mars 2020 kl 17.30!   

 

Unik chans att inspireras till stordåd på påskbordet. 3 väl-meriterade kockar*) lagar påsktapas på löpande band och låter oss väl smaka och inspireras!

 

Som ni ser är det gott om plats i stallet och det får plats mycket glada matälskare på det här evenemanget, så hör med vänner och bekanta som också är hjärtligt välkomna.

 

De tre kockarna är dels, vår egen *) Kent Sandin, med ett förflutet i de absoluta toppskiktet av tävlingskockar i landet, John Lund och Anders Carlsson, kökschef respektive köksmästare på herrgården som inför oss skapar smårätter som lämpar sig för påskbordet, samt  även andra mathelger eller bufféer, och som vi också vartefter smakar av och noterar i våra matminnen.

 

John Lund, tv, och Anders Carlsson

 

Tid Torsdagen den 5 mars 2020 kl 17.30

 

Plats Schenströmska Herrgården, Stallet, Schenströms Väg 1, Ramnäs.

 

Pris 300 kr per person som betalas på plats med swish eller kort. Priset är detsamma för gäster.

 

Anmälan Till hans.johnson@telia.com senast den 28 februari.

 

 

Väl mött önskar vi och vår samarbetspartner Schenströmska Herrgården den 5 mars!

 

Slow Food Västerås

Styrelsen

 

/Hans Johnson