Start | Om oss | Nyheter | Aktiviteter | Information | Utbildningsmaterial om sinnen | Kontakta oss | Verksamhetsberättelser
Slow Food Västerås bjuder in till en Påsk-matlagning på Färna Herrgård den 13 april kl. 12.00

Hej!

Vi i styrelsen för Slow Food Västerås undrar om du skulle vara intresserad att komma till Färna Herrgård söndagen den 13 april (från 12.00 - ca 16.30) och laga goda rätter till påskbordet som du sedan får ta med hem. Vi gör Glasmästarsill, Kumminostsill, Kallinkokt röding, gravad Mälargös, vildsvinskorv, lammleverpastej, rådjurspaté, rödlök & äpplechutney, Färnas frukt-& nötbröd och slutligen ostkaka, allt under ledning av Färnas duktiga kockar.

Vi räknar med att kostnaden blir ca 450 kr per person inkl. Lunch, kaffe och maten vi får ta med oss hem.

Hör av dig med vändande mail inga-lena.eriksson@fernaherrgard.se med en icke bindande intresseanmälan så vi får ett hum om hur stort intresset är.

Hälsningar

SLOW FOOD VÄSTERÅS

/styrelsen