Start | Om oss | Nyheter | Aktiviteter | Information | Utbildningsmaterial om sinnen | Kontakta oss | Verksamhetsberättelser
Vårt studiecirkel om Mälarfisk under 2012

Anders Jansson, prisbelönt kock på Bjurhovdaskolan, ledde studiecirkeln om Mälarfisk som Slow Food Västerås anordnade under 2012. Studiecirkeln omfattade 4 träffar då vi lärde oss mera om de kulinariska skatterna i den glittrande Mälaren, mera närproducerat än så kan man knappast tänka sig. Här följer lite trevliga bilder från våra 4 träffar i Bjurhovdaskolans kök.

 

Här är det Lake som får bekänna färg på bordet. Mera uppskattat än förväntat!

 

 

 

 

 

 

 

 

Abborre på gång!

 

Anders Jansson visar hur man filéar en abborre!

 

 

 

 

 

Dax för gäddan - fin, eller hur?

 

 

 

 

 

 

 

Så var det slutligen gösen!