Start | Om oss | Nyheter | Aktiviteter | Information | Utbildningsmaterial om sinnen | Kontakta oss | Verksamhetsberättelser
SÄSONGsavslutning med primörer

Torsdagen den 28 maj samlade vår primörmiddag på Restaurang Säsong, Salahallen Slakteriet, drygt ett 15-tal medlemmar som hade förmånen att avnjuta kockarnas välstämda primörmeny, komponerad av Niclas Wahlström. Håll i er för här kommer menyn:

 

Grön Sparris & Citronsmör

 

Ramslöksbrioche

Vårlök, kryddigt späck & lakrits

 

Kvabbsoägg, bakat ägg, nässlor & citrongrädde

Pressad lammbog & lammkrokett med vit sparris från Hjo, tryffel & lamm jus


Vi sparris- & vaniljbavaroise, bakad rabarber, ängssyra & saltrostad havre

 

Vilken fröjd, väl valda drycker till rätterna förgyllde också denna härliga torsdagskväll.

 

2018-05-31 Årsmöte och Svenska drycker /alkoholfria
2018-06-19 Gårdsbesök med lammuppfödning
2018-08-30 Skördeträff hos Ted Oskarsson på Hebo Gård
2018-09-20 Styckning av lamm/vilt
2018-10-18 Storbutikens perspektiv på närproducerat
2018-12-06 Studiebesök på Chokolateri