Aktiviteten inställd pga dålig uppslutning!
Den 30 maj dyker vi ner i ginens fantastiska värld. Tillsammans med Erik Winge får vi en rejäl genomkörare om ginens (och tonicens) historia, smaker och produktionsmetoder medan vi smakar av 6 sorter svensk gin av högsta klass.
Erik Winge har en stor och växande passion för destillat, speciellt whisky, rom och gin, men även calvados, cognac, mezcal m.m. Har förutom att deltagit på ett otal provningar även gått Master Class utbildning hos High Coast Distilley och besökt ett antal destillerier. Med den passionen kommer Erik att ta oss genom provningen av den populära sällskapsdryckens många dimensioner.
Vi får en traditionell GT och smutta på medan Erik berättar om historik och produktionsmetoder och sedan fördjupar vi oss i provning av de 6 sorterna gin, alla med sin speciella karaktär och tips på hur de bäst avnjuts. För säkerhets skull får vi också lite vatten bredvid och tilltugg i form av chips. Det är bäst att ni inte kommer på fastande mage för då vet man inte hur det kan sluta!
Tid Torsdag den 30 maj kl 18.00
Plats Intiman, Sigurdsgatan 16, Västerås
Kostnad 350 kr per person, betalas på plats (swisch eller kontant)
Anmälan till hans.johnson@telia.com senast den 23 maj
Välkomna
Slow Food Västerås
/Styrelsen
Ett arrangemang i samarbete med