Färna Herrgård är en pärla i vårt län på många vis. En fantastisk miljö, en upplevelse för alla sinnen. Vår styrelseordförande, Inga-Lena Eriksson, tillika kökschef och chefssommelier på Färna, hälsar oss välkomna till en trivsam träff i njutningens tecken med både mat och prat tillsammans med Wenche Engström som är VD för Herrgården.
Måndag den 25 mar
- Ca kl 15.00, Incheckning och eftermiddagsfika.
- Kl 17.00 fördrink
- Vi får höra Wenche ge en summering av herrgårdens långa och brokiga historia.
- Inga-Lena berättar om vilka kriterier som styr arbetet i köket, våra leverantörer och råvarorna.
- Wenche berättar om familjens ambition med sitt ägande, förädlande och utveckling av verksamheten.
- Wenche och Inga-Lena kommenterar alla utmärkelser och priser som herrgården erövrat under åren.
- Om personalen, internationella praktikanter mm
- Frågestund
- Kl 19.00 Trerätters middag
Tisdag den 26 mars
- Kl 7-10 Herrgårdsfrukost
Välkomna
Slow Food Västerås
/Styrelsen
Tid Måndag 25/3 kl 15.00 – Tisdag 26/3 efter frukost.
Plats Färna Herrgård & Spa, Skinnskatteberg.
Kostnad 1650 kr/pp (vinpaket till middagen +525 kr)
Anmälan till hans.johnson@telia.com senast den 15 mars 2024.
Kom tidigare och köp till inträde till Spa-anläggningen för 350 kr/pp
Ett arrangemang i samarbete med