Hoppa till innehåll

20 augusti, framtidens mat på Torsåker gård.

Det är vår ordförande, Inga-Lena Eriksson, som ännu en gång ger oss en exklusiv möjlighet till ett unikt studiebesök. Nu till Axfoundations testverksamhet vid Torsåker gård i Upplands Väsby där vi får se och höra om framtidens mat ur många perspektiv. Här kan du läsa mera om verksamheten så du är lite förberedd.

Program

  • Kl 11.00 Avresa med buss från p-platsen vid Hälla köpcentrum
  • Kl 12.20 ”Husmanlunch” på Rönnerdahls i Upplands-Väsby
  • Kl 13.30 Torsåkers gård där vi får en genomgång om Axfoundation och utvecklings-/innovationsverksamheten på gården.
  • Rundvandring med smakstationer relaterat till aktuella projekt som vi får höra mer djupgående om medan vi samtidigt får prova exempel av mat och dryck från testköken.
  • Vi samlar ihop oss för en egen utvärdering av besöket och funderar på hur vi ska ta med oss kunskapen vi fått och föra den vidare. Sedan blir det hemfärd med beräknad hemkomst ca kl 18.00.

Väl mött önskar vi och Axfoundation

Slow Food Västerås

Styrelsen

Tid Tisdagen den 20 augusti 2024 kl. 10.45

Plats Parkeringen vid Hälla Shoppingcenter vid stora skyltmasten!

Kostnad  1200 kr pp inkluderar bussresa, lunch och studiebesök                               

Betalning sker i förskott efter anvisning i bekräftelse av din anmälan.

Anmälan till hans.johnson@telia.com senast den 20 juli 2024 men anmäl dig gärna redan idag för antal platser är begr.

Ett arrangemang i samarbete med:

Dela
Dela
Dela
Dela
Bild av Hans Johnson

Hans Johnson

Initiativtagare och en av grundarna till Slow Food Västerås år 2006, föreningens ordförande fram till 2012 och är idag vice ordförande.